Rotarijski klub Koper

10let
A+ A A-

TOMBOLA NA KAMPU

Tombola Naslov

Zadnji večer je na kampu za udeležence zelo napeto. Tombola je vrhunec zaključka enotedenskega druženja. Na koncu vsak listek zadene nagrado.

A si lahko predstavljate bolj radosten zaključek ?

 

 

View the embedded image gallery online at:
http://rotary-koper.si/index.php/rotary-kamp#sigProIdd21ee2dce4

Zadetkov: 107

Poseben gost večera

RB 4

Tretji dan kampa se je končal razigrano, za kar sta poskrbela posebna glasbena gosta, Giorgina, diva svetovne glasbene pop scene in Istrski kantavtor Rudi Bučar.

 

Rudi je s svojimi izvirnimi istrskimi "komadi" navdušil mlado in staro.

 

PRESENEČENJE je zares vžgalo !

View the embedded image gallery online at:
http://rotary-koper.si/index.php/rotary-kamp#sigProId26c9722580

Zadetkov: 124

Igre brez meja 2019

Igre brez meja 1Igre brez meja 4Igre brez meja so vsem "brezmejno" popestrile ponedeljkov večer. Občudovali smo ZVEZDE VEČERA - to je igra, pri kateri med seboj tekmujejo ekipe v izvirnosti in spretnosti ter hitrosti oblačenja lika, ki ga izžrebajo na začetku. Na voljo imajo različna oblačila in rekvizite.

Tukaj so na ogled stvaritve večera.

 

 

 

Zadetkov: 119

Rotary kamp 2019

V nedeljo, 1. septembra, se je začel enajsti Rotary kamp. Udeleženci, teh bo letos 21 - varovanci - kakor tudi njihovi spremljevalci (starši ali skrbniki) bodo deležni različnih terapevtskih programov, delavnic in prostočasnih aktivnosti.

Prvi dan, na večernem sprejemu ter uradni otvoritvi kampa, je vsak od udeležencev prejel torbico dobrodošlice, v kateri so majica, kapica in brisača ter nekaj priboljškov za na plažo.

Razpoznavna barva letošnjega kampa je rumena.

View the embedded image gallery online at:
http://rotary-koper.si/index.php/rotary-kamp#sigProIdb4b95521a4

Zadetkov: 106

Happy Camp

Milje Happy camp AncaranoV tem tednu že poteka "sestrski" kamp, ki ga organizira rotarijski klub Milje, ki je prav tako nemenjen otrokom s posebnim potrebami, vendar onkraj meje.  S podobnim programom kot kamp Rotarijskega kluba Koper, vendar letos v novi preobleki kot HAPPY CAMP. Organizatorji obeh kampov medsebojno sodelujejo pri izmenjavi izkušenj.

Zadetkov: 106

pomagam